Voskopoje, 6 Maj 2015 aktivitet ne Komunen Voskopoje

Komuna Voskopoje i dha Titullin “Qytetar Nderi” i Komunes Voskopoje z. Jean Charles Derongs shtetas francez me motivacion: “per kontributin dhe meriten qe ka per zhvillimin dhe ringritjen e vlerave voskopojare”. Me kete rast u organizua nje ceremoni festive me pjesemarrje te gjere me drejtues dhe banore te Voskopoje, anetar te adad nga Korca, Dibra, Kukesi, Shkodra etj. Ne kete ceremoni moren pjese Prefekti i Qarkut Korce z. Ardit Konomi, Drejtori DMK Korce Gjergji Koki, Presidenti i adad z. Ramazan Kaza, Presidenti i Dhomes Bujqesise PACA France Andre Pinatel, Zv/Presidenti i FERT Christoph Terrain dhe Anne Lhériau FERT. Fjalen e Rastit e mbajti Kryetari i Komunes z. Nexhip Bacelli ku falenderoj Jean Charles Derongs per kontributin ne zhvillimin e Voskopojes pergjate viteve 2005-2012. Ndersa Prefekti Ardit Konomi pas pershendetje i dorezoj titullin Qytetar Nderi z. Jean Charles Derongs, i cili falenderoj banoret e Voskopojes, shoket dhe miqte tij.

Back