Vlore; Ne kuader te projektit te UNDP “Per fuqizimin ekonomik te grave”, me 11 Shkurt 2017 ne Novosele te Vlores u organizua nje trajnim me 2 grupet grave artizane te Novoseles dhe Hore Vranisht. Ne trajnim moren pjese nga adad malore znj. L. Isakaj dhe H. Domi, ekspertja e marketingut znj. M. Mece dhe znj. Hajre nga artizanet e natyres e cila ka shpreh interes per vendosjen e kontratave per blerjen e produkteve artizanale (sapune me vaj ulliri, paste ulliri etj.) te dy grupeve te grave Vlore.

Back