Vizite e studenteve Francez ne Shqiperi

Ne kuader te projektit “The SOA Project in Albania” 4 studentet te AgroTech Paris zhvilluan vizita studimore ne Bajram Curr, Peshkopi, Korce dhe Tirane. Sot patem kenaqesine te vizitojme Agroturizem Kuci (Hajdad Kuci) ne Marika ku natyra e bukur, biodiversitet i fermes, restoranti me produkte te fermes, nje nderthurje e bukur e natyres me traditen dhe mikepritjen tiranese#

 

Back