Vizitë e ekspertit Francez Z. Patrick Heinemann

Me mbeshtetje te Ambasades Franceze, nga 20-26 Tetori, specialisti i njohur francez Patrick Heinemann i shoqeruar nga specialiste te Adad beri nje mision ekspertize ne frutikulture ne rajonet Korce dhe Elbasan. Cdo here qe vjen sjell teknika te reja per kultivimin dhe ruajtjen e frutave#🇦🇱🇫🇷

#Teknika te reja#

#Pemetore rentable#

#Prodhim i larte#

#Shitje e mire#🍎🍏🍒#

Back