Vizite e ekspertit francez z. Pascal Geoget per arroret – Berat

Berat, Lapardha 2 dhe Tapi.

Vazhdon misioni ekspertit Pascal Gouget per arren. Jemi ne pemetoret e Gent Kajes dhe Besnik Obonit#

#arre#

#keshilla#

#teknika te reja#

Back