Kukes, 13 Dhjetor 2013 Trajnim dhe dite fushe
Ne ambjentet e DRB Kukes u zhvillua trajnimi me teme: « Ngritja e pemetoreve intensive, formimi i kurores se pemes ne forme aks dhe sherbimet ne pemetore». Ky aktivitet eshte organizuar nga DB Kukës dhe ADAD, ku moren pjese presidenti i ADAD z. Ramazan Kaza dhe Drejtori z. Hafuz Domi. Pjesmarres ishin 20 veta nga stafi i keshillimit Kukes, Has e Tropoje dhe fermere te zones. Pas formimi teorik ne salle, u be demostrimi praktik ne pemetoren me molle tek fermeri z. Shemsi Iseberi ne Koder-Lume, nen drejtimin e specialistit te njohur te pemetarise z. Hafuz DOMI. Keto aktivitete u ndoqen me shume interes dhe pati pyetje e diskutime nga fermere e specialist, te cilet u shprehen se ishte nje pervoje e mire qe do tu sherbeje ne te ardhmen per te dhene keshilla dhe per ti zbatuar ne pemetore. DB Kukes dhe ADAD do te bejne aktivitetete te perbashketa ne te ardhmen.

Back