Tirane, 22 Nentor 2012 Konfernece per varietetet e molles
Ne ambientet e hotel Tiranes u organizua seminari nga adad malore dhe Promali me teme: “Te arrijme nje strukture konkuruese te varieteteve te molles ne vend dhe te perhapim varietetet e reja ne rajonin e Korces dhe vendin tone”. Ne takim moren pjese dhe Zv/ministri Bujqesise z. Ndoc Faslia, Drejtoresha Elvana Zhezha, Presidenti Adad Ramazan Kaza. Referatin kryesor e mbajti z. Hafuz Domi, Drejtor i Adad Malore. Ne kete takim u be dhe promovimi i librit per “Varietetet e reja te molles” i autorit Hafuz Domi i mbeshtetur nga Promali. Gjithashtu adad malore ne bashkepunim me Promali paraqiten prane Ministrise se Bujqesise “Rekomandimet per futjen dhe perhapjen e varieteteve te reja te molles” per ti paraprire tregut ne te ardhmen

Back