Tirane, 12-14 Nentor 2015 “Mediterran Foot e Dring Festival”

Panairi u organizuar nga EXPO CITY prane CITY Park, ku moren pjese mbi 35 subjekte qe perfaqesonin kompani, organizata ne fushen e prodhimit dhe ushqimit te produkteve bujqesore nga vendi dhe Kosova.  Adad malore u prezantua me; “Kop Frut» Dibër Lëng Natyral Molle, SHBB «AliFrut» Korçë prodhim frutash, “Kaza Frut” Dibër – Kumbulla të thata «Fidanishtja Frutore Zëmblak» me fidanë frutore. Sllogani yne “Shoqërimi dhe inovacioni në frutikulturë, ju sjellin prodhime cilësore dhe konkurueshmëri në treg”. U organiziua konferenca per promovimin e lengut natyral te molles te prodhuar nga “Kop Frut” Diber, i cili u degustua dhe pelqye nga pjesemarresit. Gjate diteve te panairit pati shume vizitor, pati shitje dhe vleresime per adad malore dhe per cilesine e prodhimeve. Pjesemarrja e jone u perfshi ne broshuren e panairit dhe u vendosen kontakte

Back