Tirane, 1-4 Qershor 2016: Panair “Terra Ballkan”

Ne sheshin Nene Tereza ne Tirane u organizua nga “Terra Ballkan” panairi bujqesor ne nivel ballkani ku moren pjese subjekte, kompani, organizata nga e gjithe Shqiperia, Maqedonia, Kosova, Greqia Italia etj. Adad malore u prezantua me stenden e saj me prodhime dhe produkte te frutave si molle, qershi, leng natyral te molles dhe kumbull e thate. Salloni yne u vizitua nga pjesemarres ne panair, banore te Tiranes, ku pati, jo vetem degustim te produkteve, por shprehen interes se ku mund ta blinin keto produkte ne Tirane. Pati shume shitje te lengun e molles dhe kumbullen e thate dhe u vendosen shume kontakte me supermarkete, por veçanerisht me tre dyqane qe merren me shitjen e prodhimeve dhe produkteve natyrale ne Tirane. Pjesemarrja jone ishte nje promovim dhe vleresim nga pjesemarresit, institucionet publike, por dhe nga vete orgnizatoret “Terra Ballkan”.

Back