Takim ne Ministrine e Bujqesise per hapjen e tregut me Egjyptin

Tirane 30 Nentor 2021;

Me porosi te Ministres se Bujqesise Znj. Krifca te Henen e javes kaluar nje perfaqesi me prodhues/grumbullues te molles dhe tregtare te Korces me inicjimin e Adad u be takim me nje ekip te Ministrise se Bujqesise per hapjen e tregut te molles me Egjiptin. Ky takim eshte vazhdim i takimeve te meparshme dhe te studimit te Adad Malore te Prillit 2020 per hapjen e tregut te molles me Egjiptin. Nderkohe me kerkesen tone ne periudhen Mars – Maj te 2020 dhe 2021 eshte ngritur ne maksimum referenca ne dogane per mollen e importit. Kjo per te lehtesuar tregun e molles se vendit.

Jemi ne pritje dhe shpresojme per pergjigje pozitive nga Ministria e Bujqesise per hapjen e tregut te molles me Egjiptin.

#Molla cilesore#

#Tregje te hapura#

#Eksport te molles#

#Zhvillim te sektorit te molles#

Back