Takim me Ministrin e Bujqësisë Z.Blendi Cuci

Me datën 3 Tetor 2019 u zhvillua takimi me Ministrin e Bujqesise Z. Bledi Cuci dhe Zv/Ministri Z. Dhimiter Kote, priten ne takim nje grup prodhues/grumbullues te molles Korce. Ishte nje bashkebisedim i frytshem dhe Ministri u angazhua vecanerisht per politiken e eksportit me vendet arabe.

Back