Takim me Ministrin e Bujqësisë Z. Blendi Cuci për tregun e mollës

Ministri i Bujqesisë Z. Bledi Cuci dhe Zv/Ministri Z. Dhimiter Kote, pritën në takim një grup prodhues/grumbullues të mollës Korcë. U diskutua për tregun e mollës, zgjerimin e tij, kryesisht eksportin me Egjyptin dhe vendet arabe.

Back