Takim me Kryetaren e Qarkut Korcë

Takim me Kryetaren e Qarkut te Korces Znj. Ana Verushi. Në takim u diskutua për cështje aktuale të tregut të mollës, një zgjidhje afat shkurtër dhe zgjidhjet afat gjata.

Back