Takim Keshilli Administrativ 2022

Diber; U mbajt takimi i radhes i Keshillit Administrativ (KA) te adad malore te perfaqesuar nga Presidenti Ferdinad Ali, anetaret Korces, Dibres, etj. Gjate dy diteve krahas takimit u bene dhe vizita ne pemetore, njesi perpunuese, etj. Shkembimi i pervojave, lidhjet e forta dhe angazhimi i perbashket jane ne themel te progresit e adad. Nderkohe patem nje takim me dy ekspertet moldav te mobilizuar nga GIZ/afc z. Andrei Lozan dhe Ananie Posteano. Ishte aktivitet shume i fryteshem. #🍒🍎

#bashkepunim#

#angazhim#

#zhvillim#

Back