Takim i ADAD Malore me Ambasadoren Franceze dhe Forumin e Frutikulturës

Korcë, 3 Shkurt 2021

Ambasadorja e Francës në Tiranë bëri takime me Adad Malore dhe Forumin e Frutikultures Korce.

Në takim u diskutuan cështje të kooperimit Franko-Shqiptar për bujqësinë.🇦🇱🇫🇷

 

 

Back