Stuhia e fortë rrëzon pemët në Zvirinë

Zvirine 8 Tetor 2021;

Stuhia e forte ka rrezuar rreshtin e pemeve me molle.

Ndryshimet klimatike te viteve te fundit po sjellin fenomene te stuhive te forta, ngricave te shpeshta te pranveres, renie te bresherit dhe shfaqjen e insekteve shume te demshme#

#Ndryshime klimatike#

#Stuhi te forta#

#Demtim te pemetoreve#

Back