Situata e mollës Korce 11 Nëntor 2021

Devoll; Varieteti Starking, pervec sasise se rene per toke po shitet me 15-17 leke/kg. Puna, djersa dhe shpenzimet e bera nuk po shperblehen me te ardhura, por me humbje duke shitur me cmim nen kosto? Prej tre vitesh fermeri eshte ne dileme; ti fus sharren pemetores dhe te largohet nga fshati, apo te prese akoma per nje shitje me cmimin e duhur?#

#molle cilesore#

#shitje nen kosto

Back