Projekti “RURAL YOU”

Ne kuader te projektit “RURAL YOU”: Nje ekip i RTM Albania dhe Adad Malore beri nje vizite pune ne rajonin e Dibres.

Takimet me prodhues, tregtar, perpunues te frutave dhe blegtore ishin te fryteshme per te sotmen dhe te ardhmen#🇦🇱🇮🇹

Back