Projekti “Rural YOU”, Kukes

Ne kuader te projektit “RURAL YOU”: Ekipi i RTM Albania dhe Adad Malore vazhdoj takimet ne Kukes me N/Kryetarin e Bashkise, tregtare dhe administratorin per ceshtje te permiresimit te tregut agroushqimor Kukes#    🇦🇱🇮🇹

 

Back