Programi Kombëtar për Mbështetjen e Bujqësisë 2022

Programi Kombëtar për Mbështetjen e Bujqësisë 2022

Udhëzimi gjendet në linkun e mëposhtëm ku mund të informoheni në detaje mbi masat e mbështetjes dhe mënyrën e aplikimit:

http://www.azhbr.gov.al/…/Njoftim-Thirrje-per-Aplikime

Thirrja për aplikime do të qëndrojë e hapur nga data 25.02.2022 deri më 25.03.2022.

Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion:

WhatsaApp: 06953533330

Email: info@adadmalore.al

Back