Prodhimi dhe tregu

Image result Image result Image result for granny smithImage result for fuji apple

PDF small icon Broshure Informative mbi tregun PDF

Ju mund te gjeni produkte ne sasine, cilesine dhe varietetin e duhur;

(Gold Delicious, RedChief, Jeromine, Fuji, Granny Smith etj.)

Devoll/Korce:

 • Adriatik Becolli          300 ton molle
 • Blerim Becolli             300 ton molle
 • Engjell Dervishi         220 ton molle
 • Jonuz Dervishi           230 ton molle
 • Henrik Mati                100 ton molle
 • Rakip Musa              1000 ton molle
 • Artan Zaimi                500 ton molle
 • Lavdrim Mullalli        100 ton molle

Korce:

 • AliFrut                          500 ton molle
 • Ylli Bimo                      100 ton molle
 • Spartak Kocibelli       220 ton molle
 • Jetnor Bregu               200 ton molle
 • Pajtim Kumbulla        300 ton molle
 • Olgert Shaholli           200 ton molle

Diber:

 • Vehip Salkurti               500 ton molle
 • Medin Kryemadhi        100  ton molle
 • Shpetim Farruku          200 ton molle
 • Osman Begu                  100 ton molle

 

Kukes:                                       Image result for lajthi

 • Muharrem Dibra         1 ton lajthi
 • Avni Qerkezi              50 ton molle
 • Sadri Shatri                50 ton molle
 • Izet   Malaj                 30 ton molle

PDF small iconObservatori i frutave 2016 PDF

PDF small iconObservatori i frutave 2015 PDF

 

Back