Pjesëmarrje në 40 – vjetorin e FERT

Paris 21-29 Shtator 2021. Nje ekip i Adad Malore mori pjese ne festen e 40 vjetorit te Fert dhe beri ne vizite studimore ne Pays Basque France (Jug Perendim te frances).

Fert eshte partener historik e strategjik te Adad Malore prej 25 vitesh.

Back