Partnerë

Partenerë teknik e financiar:

  • Ministria e Bujqesise, Qendrat e transferes, Drejtorite Rajonale Bujqesore
  • ADAD perfiton mbeshtetje teknike e financiare nga shoqata Fert
  • Dhoma Rajonale e Bujqesise Provence-Alpes Cote d’Azur (PACA)
  • Disa furnizues te huaj e shqiptare Mada, Promali, Undp, Usaid, Sared etj.

Anetare ne organizata:

  • Bën pjesë e rrjetit të organizatave në botë që udhëhiqen nga FERT
  • Anëtare e ARBOMED (Rrrjeti Mesdhetar i Prodhuesve të Frutave dhe Perimeve)
  • Anëtare e KASH – Këshilli i Agrobisnesit Shqiptar
  • Anetare e ANRD – Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural

Insert marreveshjet pdf

Back