Panairi “Shqiperia Punon Token” 2019

Adad Malore mori pjesë në Panairin “Shqiperia Punon Token” i zhvilluar në sheshin Skënderbej, Tiranë. Në panair morën pjesë prodhues të grupeve Korcë, Dibër, Elbasan dhe Berat, ku u prezantua mollë me varietet autoktone, varjetete të reja si dhe varietet e përshtatshme për prodhim BIO. Gjithashtu u prezantuan produkte si: lëng molle, fiq të thatë, kumbull e thatë, etj. Stenda u vizitua nga vizitorë të shumtë që u tërhoqën nga shumëllojshmëria, cilësia dhe standarti i varjeteteve të mollës.

Interes të madh kishte kerkesa nga konsumatoret per produktet kumbull e thate, lëng molle dhe fiq të thatë.

Back