Panairi “Shqiperia Punon Token – Konsumo Shqip”

Adad Malore mori pjese ne Panairin “Shqiperia Punon Token – Konsumo Shqip” e mbeshtetur nga Ministria e Bujqesise Zhvillimit Rural dhe Projekti Sared. Ne panair moren pjese prodhues te 14 grupeve Korce, Diber, Elbasan dhe Berat, ku prezantuan molle, shege, limon, hurma dhe produktet leng molle, fiq te thate, kumbull e thate, vaj ulliri etj. Stenda jone u vizitua nga Ministri Bujqesise Z. Niko PELESHI, krahas vizitorve te shumte qe degustuan prodhimet e ekspozuara. Shume terheqese ishte stenda e molles se Korces, ku shprehej shumellojshemria varietore, cilesia dhe standarti.
Ne kete panair u prezantuan me se mire kordinimi i aktorve qe kane mbeshtetur adad malore, si ne aspektin e transferes se teknologjise se re e mbeshtetur nga Ambasada franceze e FERT Paris dhe projektit SARED per rritjen e kapaciteteve te grupeve.
Stenda jone terhoqi dhe vemendjen e dy televizioneve kombetare si Klan dhe Top Channel, ku moren intervista.

Back