Panairi MACFRUT 2022

Rimini Italy: Nga data 4-6 Maj ne Rimini Itali eshte panairi Macfrut. Eshte panair i perviteshem, ka pjesemarrje te gjere nga vendet e Europes, Mesdheut, Afrikes, etj. Eshte nje mundesi e mire per te prezantuar produktet bujqesore shqiptare dhe per te kontaktuar kompani per eksportin e fruta perimeve. Per me shume informacion shih: https://www.macfrut.com/en/

Back