Panairi i karrieres 2022 – UBT

UBT; ADAD Malore merr pjese ne “PANAIRIN E VII TË KARRIERËS” i organizuar nga Universiteti Bujqesor i Tiranes. Stenda jone u vizitua nga Rektori Z. Fatbardh Sallaku si dhe shume studente, pedagoge, sipermarres, etj.. Ky panair na krijon mundesi per shkembime dhe bashkepunime per te ardhmen#

#punesim i te rinjeve#

#profesionalizem#

#e ardhmja ne vendin tend#

Back