Panairi Fruit Logistica 2020

ADAD Malore mori pjesë në panairin më të madh të fruta-perimeve në Europë “Fruit Logistica” 2020, që mbahet në Berlin të Gjermanisë. Ky event është një nga ngjarjet kryesore në botë për tregtinë globale të produkteve të freskëta bujqësore dhe ADAD Malore përfaqësohet për të disatën herë radhazi, me një numër gjithnjë në rritje të gamës së produkteve që konkurrojnë denjësisht tregjet e huaja.

Back