Panairi Agrotech 27-29 Prill 2018. 

Adad Malore mori pjese ne panairin Agrotech me 25 pjesemarres te prodhimit te frutave nga 6 Rajonet e vendit : Korce, Elbasan, Berat, Diber dhe Kukes.
Gjate ceromonise se panairit u shperndane nga Zv. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. Dhimiter Kote 10 çertifikata Global G.A.P te mbeshtetur nga Projekti SARED dhe realizuar nga Adad Malore me Albinspekt/Sativa. Ne konference folen per Global G.A.P Z. Berthold Wohlleber Senior Advizor GIZ/SARED dhe Z. Hafuz DOMI Drejtor i ADAD Malore. Stenda jone vizitua nga Zv. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. Ilir Halilaj dhe Drejtoresha e Pergjitheshme e AZHBR Znj. Frida Krifca etj. Stenda jone u vizitua nga shume pjesemarres ne panair dhe vizitore.

Back