Panairi Agro Belgrade 27-29 Janar 2022#

Me mbeshtetjen e Ministrise Bujqesise, te GIZ dhe kontributit te pjesemarreve, po marrin pjese keto dite ne panair tregtare dhe prodhues te frutave dhe perimeve#

#Shqiperia#

#fruta perime#

#cilesi#

#eksport#

Back