Ne ofrojme:

Ne ofrojme :
– Keshille Teknike te Periudhes
– Testime
– Trajnime
– Shkembime ose Vizita ne ferme
– Projekte
– Observatorin e frutave ( molles, qershise dhe kumbulles).
Back