Në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti

Më 26 Nëntor 2019, Shqipëria u godit nga tërmeti mëi fortë në 30 vjet, duke lënë 51 viktima, shumë të plagosur, ndërtesa dhe infrastrukturë të shkatërruar.

Falenderojmë IADK nga Prishtina që i’u përgjigj thirrjes për të kontribuar me ndihma për banorët e prekur nga tërmeti ne rajonin e Durrësit.

Back