Misioni i ekspertit të njohur francez z.Patrick Heinemann

Me datë 9 Shtator 2019 në rajonin e Kukesit, ne kuader te bashkepunimit me Ambasaden Franceze dhe Fert, eksperti i njohur francez z. Patrick Heinemann i shoqeruar nga specialist te Adad Malore dhe AREB Kukes, keshillon prodhuesit per aspekte te teknologjise para dhe pasvjeljes se frutave.

Back