Misioni i ekspertit francez per frigoriferet (Quercy Réfrigération) Z. J. Mendez

Mision eksperize: Me mbeshtetje te Ambasades Franceze, eksperti francez i Quercy Réfrigération J. Mendez beri nje mision ne zonen e Lushnjes dhe Fierit. Gjate dy diteve patem takime me 8 kompani te fruta-perime, ku prezantuam teknologjine e re HD COLD per ruajtjen e fruta – perimeve. Ato shprehen interes per instalimin e teknologjise intelegjente HD COLD.

#teknologji e re#

#ruajtje cilesore#

#teknologjia intelegjente#

Back