Logo “Zemra e malit”

«ZEMRA E MALIT» togfjaleshi qe beri bashke Institucionin e Ministrise se Bujqeseise Shqiptare , Delegacionin Europian ne Tirane, Prodhues te zonave malore dhe te Rinj aplikues per logon me kete titull. Pas inicimit te nismes nga Ambasadorja e Bashkimit Europian dhe me mbeshtetje te Ministrise se Bujqesise e ne vemendje te vete Ministrit z. Peleshi u realizua nje konkurs per logon qe do te identifikoi produktet tipike te zonave malore. Konkursi u finalizua me 30 korrik 2018 ne ambjentet e Europa house ku juria e perfaqesuar nga UBT, ADAD Malore e Studio Profesionale percaktoi logon fituese nga 28 aplikime dhe certifikata u dha nga vete ambasadorja e DE znj.VLAHUTIN dhe Ministri i MBZHR Z. PELESHI. ADAD malore eshte pjese e ketij projekti dhe eshte mirnjohese per besimin qe i eshte dhene organizates sone per administrimin ne vazhdim te logos. Ky projekt vlereson produktet dhe banoret e zonave te thella malore, eshte sigla e produkteve cilesore e tipike te ketyre zonave ne Shqiperi.

Fotografia e ADAD Malore

Back