Leksion i hapur – Zhvillimi rural dhe bujqesor

📣Si pjesë e vizitës së Agia Giovani Imprenditori Agricoli në Shqipëri, Rural-You organizon në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor i Tiranës (UBT) 🎓 Leksionin e hapur me temë Zhvillimi Rural dhe Bujqësor me 21 Qershor në orën 11.00 tek Salla e Konferencave “Skender Xhiku” nr.108 (Godina e Agronomise) me pjesëmarrjen e Presidentit z. Stefano Francia dhe Zv. Presidentit z. Enrico Calentini. 🤝👩‍🌾👨‍🌾

Ju presim! 🙌

#RuralYou#QeshuRini

Rural-You është financuar nga European Union in Albania dhe implementuar nga Rtm Volontari Nel Mondo, në partneritet me ADAD Malore, Fondacioni Partneritet për Zhvillim, AgroPukaRrjeti Shqiptar per Zhvillim Rural – ANRD dhe Agia Giovani Imprenditori AgricoliAgricoltura è Vita Agriagenzia (Cia – Agricoltori Italiani)

Back