Lancimi i Platformës MIS

Sot, më datë 30 shtator 2021 Adad Malore e mbeshtetur nga Qeveria Gjermane nepermjet GIZ ne bashkepunim me Ministrine e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, lancoj platformen misfruit.al te projektit MIS (Marketing Information System) ose Sistemi i Informacionit te Tregut per ZV te frutave.

#Misfruit.al

#FreshFruitsPlatform

Back