Lancimi i i Projektit Rural YOU “EUROPA HOUSE”

Një program i ri për të rinjtë nisi sot në Europe House Tirana.
Financuar nga #BE, #RuralYou synon të forcojë pjesëmarrjen dhe kontributin e rinisë rurale 👦👧 në axhendën e hyrjes së #Shqipërisë 🇦🇱 në BE🇪🇺 në fushat e bujqësisë dhe zhvillimit rural.
📢 Një mundësi e shkëlqyer për të rinjtë e Shkodrës, Kukësit dhe Dibrës për të marrë pjesë në një rritje të qëndrueshme lokale dhe për ta bërë zërin e tyre të dëgjohet në sferën publike!
Back