Kukes; 26 Korrik 2016: Lancimi i projektit ESFIM ne Kukes

Ne ambientet e Bar Amerika ne Kukes u zhvillua takimi per lancimin e projektit te studimit (ESFIM), ku  moren pjese ekipi i adad malore, Abdulla Domi – Sekretar i Prefektures, Bujar Mucmata sekretar i Bashkise, Elona Shaqiri specialiste ne Qarkun Kukes, Drejtorite e Bujqesise, te Ushqimit, perfaqesues te programeve bujqesore, prodhues, specialiste, tregtare, etj., ku te pranishem ishin 40 veta. Drejtori i ADAD z. Hafuz Domi, moderoj takimin, prezantoj studimin qe do te kryhet ne rajonin e Kukesit per produktet lokale. Perfaqesuesit e Prefektures, Qarkut, Bashkise, vleresuan kete studim, i cili do ti ndihmoje ato per te vleresuar dhe promovuar ne treg produktet lokale. Kerkuesi Prof. As. Dr. Edvin Zhllima prezantoj etapat dhe aktivitetet e studimit. Takimi e arriti objektivin per lancimin e projektit te studimit sepse moren pjese aktoret e parashikuar ne project, te cilet vleresuan kete studim dhe shprehen mbeshtetje institucionale dhe angazhime te perbashketa per realizimin te ketij studimi.

Back