Kukes, 25 Janar 2017, Projekti ESFIM

Ne Kukes te Bar Hotel Amerika u zhvillua seminar i pergjitheshem per vleresimin e produkteve lokale Kukes. ne takim moren pjese 60 persona. Te pranishem ishin nga Qarku Kukes, Bashkia, DB Kukes, Has prodhues dhe aktore te tjere. Takimi u medoreua nga Prof. As Edvin Zhllima, i cili paraqiti rezultatet e takimeve me grupet tematike per kater produkte lokale te rajonit Kukes si; kumbulla tropojane, mjalti, patatja dhe mishi  dhise. Ne takim moren pjese dhe nga stafi i adad malore.

Back