Korce 18 Janar 2018, Keshilli Administrativ i cili perbehet nga perfaqesues te grupeve te Korces, Dibres, Kukesit dhe Elbasanit beri zgjedhjen e kryetarit te ri te saj. Fillimisht ish Kryetari z. Ramazan Kaza beri nje bilanc te punes se tij 15 vjecare, arritje, veshiresite dhe sfidat e te ardhmes se Adad Malore. Pas diskutimeve dhe propozimeve te bera, Kryetari i Ri i adad malore u zgjodh Z. Ferdinand Ali nga Korca. Ne fjaline e pare pershendetese, falenderoi pjesemarresit per zgjdhjen dhe u shpreh se kjo detyre eshte nder, por me shume eshte angazhim dhe pergjegjesi per progresin e prodhuesve dhe te adad malore per te ardhmen.

Back