Kontakte

Nje komunikim i mire ju mundeson te gjeni pergjigje dhe zgjidhje ne kohen e duhur

ZYRA TIRANE

Adresa: Rruga Pasho Hysa,  Kompleksi Mangalemi 21, Ali Demi, Ndertesa 27, H2733, (Kati 3), Tirane

Tel:      +355 42 25 39 69
Email: info@adadmalore.al

Zyra Korçe

Adresa: Te Sheshi Bashkia, rruga Floresha Myteveli, Pallati 9 katesh, Shk.3, kati II, Korçe

Tel:      068 218 0985
Email: pumbo222@yahoo.com

Zyra Peshkopi

Email: brunilda.kaloci1997@yahoo.com & florand.zebi25@gmail.com

Cel:      067 247 2546,   069 480 4260

Zyra Kukes

Adresa:

Rr. Nënë Tereza, Nd Private H2, 85001 Kukës.

Email: vis.mataj1@gmail.com & edisonaxhami45@gmail.com

Cel:       067 678 4150,  068 831 0788

Back