Kontakte

Nje komunikim i mire ju mundeson te gjeni pergjigje dhe zgjidhje ne kohen e duhur

ZYRA TIRANE

Adresa: Rruga e Kavajes, Ndertesa 126, Sh. 3. Ap. 46, KP 1023, Tirane

Tel:      +355 42 25 39 69
Email: info@adadmalore.al

Zyra Korçe

Adresa: Te Sheshi Bashkia, rruga Floresha Myteveli, Pallati 9 katesh, Shk.3, kati II, Korçe

Tel:      068 21 80 985
Email: pumbo222@yahoo.com

Diber

Cel:      0682029026
Email: burhanshehi@yahoo.com

Zyra Kukes/Has

Adresa: Prane Drejtorise se Bujqesise Kukes/Krume

Cel:       0685449952
Email: halim.hereni@gmail.com

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    Back