KAZAFRUT – Rakia Uskania

KAZAFRUT DIBER 2008, risjell ne treg pas 30 vitesh Rakine e njohur te Dibres Uskania. Uskania dallohet per cilesine dhe pastertine e saj e prodhuar nga kumbullat e Dibres dhe vecanerisht kumbullen Tropojane te Shumbatit#

Back