Info tregu Tirane

17 Maj 2021 ne tregun e pakices, cmim rekord i qershise 1200 leke/kg, # Nderkohe ne tregjet e Italise cmimi qershise luhatet nga 5.5-8 €/kg, ne France luhatet nga 8-11 €/kg #. Ne kete periudhe shumica e konsumatorit vetem mund ta shikoj, por jo ta shijoj qershine🍒#. Sic kemi informuar me pare prodhimi i qershise se hershme eshte i mangut, jo vetem per tregun, por dhe per te ardhurat e prodhuesve.#🍒#

Back