Info tregu – Mashtrimi me arren e Korces dhe Dibres

Kujdes! Ne tregjet e Tiranes arra e importit shitet per arre te Korces dhe Dibres. Ky eshte nje abuzim i tregtarve duke perdorur “markat popullore” tashme te njohura; si arra e Korces, fasulja apo kumbulla e thate e Dibres, etj.

Ju informojme se ne treg nuk ka arre Korce, sepse ajo mund te gjendet ne treg ne sasira te pakta deri ne festen e Vitit te Ri. Arra origjinale e Korces me shume shitet direkt nga fermat me porosi nga klientet familjar dhe tregtar.

Kujdes nuk ka arre Korce as Dibre ne treg. Eshte arre importi.#

#kujdes#

#arre importi#

Back