HAPET THIRRJA E DYTE E COSOLVE19

HAPET THIRRJA E DYTE E COSOLVE19

Sektoret:

– Bujqesi

– Turizem

– Prodhues të tekstileve dhe veshjeve, lëkurës dhe këpucëve, bizneseve të artizanatit etj.

Per informacion me te detajuar ju lutem me kontaktoni ne:

Tel/WhatsApp: 0695353330

Back