Fruit Logistica, Berlin

Nga data 6-9 Shkurt 2018, Shqiperia mori pjese ne panairin Fruit Logistica te Berlinit. Pjesemarrja ne kete panair eshte mundesuar nga Ministria e Bujqesise se bashku me projektin SARED. Kane marre pjese kompani te fruta – perimeve nga vendi dhe Kosova. Stenda jone eshte shume perfaqesuese me fruta dhe perime nga i gjithe vendi yne. Ne panair mori pjese Zv/Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. Dhimiter Kote, Drejtoresha e Integrimit Europian & Projekteve (SPO) Znj. Lauresha Grezda, Keshilltarja e Ministrit te Bujqesise znj. Eleni Bardhi. Stenda jone ishte shume terheqese dhe eshte vizituar nga shume bisnese te europes dhe botes.

Back