Prdhuesit e mollës dhe frutave morën pjesë në panairin ndërkombëtar FRUIT LOGISTCA 2019. Me moton “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg”, bënë një prezantim dinjitoz dhe tërheqën vëmendjen e kompanive të huaja në panairin ndërkombëtar Fruit Logistca 2019.

Back