Festa e Mollës Korcë 2021

Festa e Molles Korce🍎 Adad Malore,

ne kuader te Projektit MIS, me mbeshtetjen e Qeverise Gjermane nepermjet GIZ ne bashkepunim me Ministrine e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural dhe partneritet me Bashkine Korce, promovoj mollet e prodhuesve.

#Festa e Molles#

#Prezantim i mire#

#Shumellojshmeri varietetesh#

#Molle cilesore#

#Interes te Medias#

#Interes te pjesemarresve#

#🍎🍎🍏🍏#

Back